Nieuwe modellen

5 nieuwe SUV’s om dit jaar naar uit te kijken

Genoeg gekregen van SUV’s, SAV’s, cross-overs en alles wat een vreemde benaming heeft? Dan heb je brute pech want er zit weer een grote lichting nieuwe modellen aan te komen in 2019, het ene al wat exclusiever dan de andere. Dit is onze top 5 SUV’s waar wij dit jaar het meest naar uitkijken.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 15 feb. 2019 | Leestijd: 3 min

Renault Arkana

Deze Renault werd vorig jaar als studiemodel onthuld op het Autosalon van Moskou en belichaamt een coupé-achtige afgeleide van de Kajdar. De vraag luidt niet of hij in productie gaat maar wel waar. Er wordt immers gefluisterd dat deze aangenaam ogende verschijning enkel is voorbehouden voor de oosterse markten. Dat zouden wij jammer vinden. Uitsluitsel volgt!

Advertentie – lees hieronder verder

Model Y

Tesla Model Y

Als we Elon Musk op zijn woord moeten geloven, zal de nieuwste SUV van Tesla nog in dit eerste semester worden voorgesteld. De Californische constructeur van elektrische auto’s gooit zich ermee in de middenklasse-SUV-vijver waarin onder andere de Mercedes GLC, de BMW X3 en de Audi Q5 aan het zwemmen zijn. Musk sprak al over 300 pk, 400 km autonomie (met de minst krachtige batterij!) en een startprijs die rond € 65.000 zou schommelen.

Aston

Aston Martin Varekai

Aston Martin zal het oligarchen de komende maanden extra moeilijk maken. Zij zullen immers moeten kiezen tussen een Porsche Cayenne Turbo, een Bentley Bentayga, een Rolls-Royce Cullinan, een Lamborghini Urus en een Aston Martin Varekai. Onder de kap van laatstgenoemde zal de 4-liter V8 van AMG die al door de Vantage wordt gebruikt, worden ondergracht. Ook is er sprake van een V12-versie om de top van  het aanbod te vormen én van een hybride op lange termijn. Wanneer verwacht, die Varekai? Tegen het einde van het jaar pas…

T Roc

Volkswagen T-Roc Cabrio

Momenteel ontbreekt VW – voor het eerst sinds de jaren ’50? –  een cabrio in het gamma. Maar niet voor lang: de T-Roc Cabrio werd aangekondigd en onze fotograaf kon ‘m zelfs al in het wild betrappen. De officiële aankondiging staat op de planning van dit jaar, de commercialisering op die van 2020.

Defender

Land Rover Defender

Jeep deed het met de Wrangler, Mercedes met de G-Klasse, Suzuki met de Jimny en ook Land Rover zal de Defender nieuw leven inblazen. Daarvoor werd trouwens volledig van nul begonnen. De 3- en 5-deursversies werden al bevestigd. Net als de VW hierboven zal deze Brit dit jaar worden getoond en vanaf volgend jaar de verkoop ingaan.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon