Nieuwe modellen

BMW 3-Reeks : zachte facelift en nieuwe motoren

Binnen enkele weken komt de nieuwe BMW 3-Reeks op de markt. Vandaag kunnen we al de eerste beelden tonen de belangrijkste technische specificaties meegeven. Amper 4 jaar na de lancering van deze generatie komt er al een eerste facelift.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 10 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Dit model vertegenwoordigt ongeveer 25 % van de BMW’s die vandaag worden verkocht. BMW zorgt voor een zachte evolutie want je verandert geen formule die goed werkt. De vernieuwde driereeks herken je aan het radiatorrooster met extra luchtinlaten en aangepaste koplampen. Ook de bumpers krijgen een meer uitgesproken vorm en afhankelijk van de gekozen versie komt er extra uitrusting. De nieuwe BMW 3 oogt vooral dynamischer.

Binnenin is er al evenmin sprake van een revolutie. Men maakt gebruik van fraaiere materialen, er komt wat extra chroom en de ergonomie gaat er op vooruit. Voortaan krijgt de bestuurder in combinatie met het Professional navigatiesysteem eveneens een 4G-aansluiting. De klant heeft gedurende drie jaar recht op gratis updates van de kaarten.

Advertentie – lees hieronder verder

Op vlak van motoren zien we twee nieuwigheden. De 330i wordt voortaan aangedreven door een viercilinder die 252 pk sterk is, hij vervangt de bestaande 328i. De 340i maakt gebruik van een drieliter zescilinder van 326 pk. Ook de 316d, 318d en 320d krijgen nieuwe BMW EfficientDynamics motoren. Ze maken gebruik van TwinPower turbotechnologie.

Valt u voor de charmes van deze vernieuwde BMW 3-Reeks ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon