Nieuwe modellen

Mercedes verbetert toekomstige Renault Espace!

« Never change the winning team », dus je raakt ook niet aan de naam van een model … De vijfde generatie van Renault’s grote MPV zal om die reden als Espace door het leven gaan. Hij staat pas volgende lente bij de dealer. In tegenstelling tot eerdere info over de naam en het lanceringstijdstip was de info over de wagen op zich helemaal correct …

| Gepubliceerd op 24 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

We weten vandaag met zekerheid dat de lancering zes maanden wordt uitgesteld want Renault wil de wagen helemaal perfect hebben ! Om dat te realiseren, rekent men op de expertise van de groep Daimler die ook Mercedes-Benz in portefeuille heeft. Thierry Bolloré, verantwoordelijke bij Renault voor competitiviteit, stelt het als volgt.  “Het is onze bedoeling om de kwaliteitservaring van de wagen en vooral van het interieur danig te verbeteren. We willen geen compromissen sluiten voor het uiteindelijke resultaat en daarom vonden we dit lanceringsuitstel zinvol. We doen dit immers zelden maar zo zijn we zeker dat het product op het niveau staat dat we willen.”

Deze vijfde generatie van de Renault Espace werd aan vier inspecties van Daimler onderworpen. Bij één van die inspecties stond een hele reeks dynamische tests op het programma. Volgens diverse goed ingelichte bronnen, stelde Daimler een lijst op met 100 punten die men hoort te verbeteren voordat men dit premiumproduct “à la française” kan lanceren. Renault stemde in met de kritiek en zal de tijd nemen om de Espace nog aantrekkelijker te maken. Het zit er dus ook aan te komen dat de Espace een beetje duurder zal worden. We kijken nu al uit naar de lente !

Advertentie – lees hieronder verder

Gelooft u in de terugkeer van een premiumproduct binnen het Renault-gamma ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon