Uw auto snel en gratis verkopen? Ja, het kan.

Plaats uw advertentie in een paar minuten online.

Aanbevolen professionals

Dealers nieuwe wagens


Aanbevolen professionals

Dealers tweedehands wagens

Vind al het nieuws uit de auto- en mobiliteitswereld

Onze nieuwsrubrieken

Laatste nieuws, heet van de naald

Oldtimer nieuws

Buzz artikels

Nieuws over de merken

Nieuws over mobiliteit

Gocar.be is de referentie

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van all informatie en geweldige aanbiedingen!

Wie zijn we

Een 100% Belgisch online auto-advertentieplatform dat alle nodige informatie biedt over het voertuig van uw dromen.

Een platform met een ruime keuze aan voertuigen

Met meer dan 60.000 auto's online is Gocar.be een online zoekertjesplatform zowel particulieren als professionals. De site biedt momenteel meer dan 15.000 nieuwe wagens op voorraad en 45.000 Tweedehandswagens.

Een grote gemeenschap

Dagelijks komen er meer dan 100.000 bezoekers naar ons platform. Gocar.be wil een gemakkelijke oplossing bieden aan gebruikers die op zoek zijn naar een voertuig of aan dealers die hun voorraad willen aanbieden aan een breed en gevarieerd publiek.

Eén van de grootste Belgische autoredacties

Gocar.be stopt niet alleen bij auto-advertenties. De site biedt ook alle nodige en nuttige informatie om uw ideale voertuig te vinden. Onze nieuwsrubriek heeft dagelijks nieuwe artikels in het Nederlands en Frans. In totaal worden er meer dan 10.000 artikels gepubliceerd!

Lijst met beschikbare merken

Nieuwe en tweedehands auto's

Zie alle merken in nieuw en tweedehands

Zie alle merken in oldtimer en utilitair

Vind nieuwe auto’s, tweedehandsauto’s en leasewagens

Om de nieuwe of tweedehands auto die aan je verwachtingen voldoet te vinden, moet je niet meer langs verschillende concessiehouders gaan. Gocar is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform waarmee je verschillende aanbiedingen kan bekijken op je smartphone of computer. Het volstaat om de catalogi te raadplegen en in enkele kliks heb je toegang tot alle gedetailleerde info over het automodel dat je interesse gewekt heeft. Autoverkopers hebben ook de mogelijkheid om hun advertenties te plaatsen om snel kopers te vinden. Gocar heeft tools die voor iedereen beschikbaar zijn, of je nu een autoliefhebber bent of een nieuweling op zoek naar een eerste wagen.

Gocar is de ideale marktplaats voor de aan- en verkoop van auto’s die aan alle vragen op vlak van auto’s kan voldoen. In de verschillende rubrieken vind je heel wat aanbiedingen die beantwoorden aan je behoeften.

Als je een model van de nieuwste generatie wenst met een up-to-date uitrusting en de meest recente verbeteringen, dan vind je ongetwijfeld je geluk tussen de aangeboden nieuwe auto’s. Door een nieuwe auto te kopen, ben je zeker dat je voor een lange tijd geen grote herstellingen zal moeten uitvoeren. Je geniet ook van verschillende jaren garantie in geval van schade. Je hebt verder ook keuze op vlak van uitrusting, opties, motorisatie of de kleur van je droomauto. Met de Gocar automarktplaats koop je in alle eenvoud een nieuwe auto op maat.

Daarnaast biedt het platform ook tweedehandsauto’s aan, door kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen. Deze optie is interessant voor wie geen aanzienlijk budget aan een nieuwe auto wil spenderen en wil profiteren van de waardedaling van recente auto’s. Een grote keuze aan tweedehandsauto’s is quasi onmiddellijk beschikbaar op Gocar, of je nu op zoek bent naar een recent model of een oldtimer.

Het aan- en verkoopplatform voor alle soorten auto’s biedt particulieren en professionals ook de mogelijkheid om auto’s te leasen. Afhankelijk van wat je van plan bent met de auto, is het niet altijd noodzakelijk om een nieuwe auto te kopen. Dankzij een leasecontract rijd je met een moderne auto door maandelijks huur te betalen aan de leverancier. Je hoeft dus geen groot bedrag op te hoesten voor de aankoop van het nieuwste model en je hoeft ook niet te denken aan de inschrijving, de verzekering, de taksen, de herstellingen of het onderhoud.

Heel wat automerken en -modellen zijn beschikbaar

Je vindt sowieso het automerk en -model dat je zoekt dankzij Gocar. Op het platform worden de auto’s die te koop staan gegroepeerd per merk.

Auto’s van grote merken

Of je nu zin hebt om een tweedehands BMW of een tweedehands Mercedes te kopen, of een betaalbare nieuwe auto, op Gocar vind je een groot aanbod aan auto’s. Dankzij de intuïtieve en praktische interface kan je zoeken op het gewenste model, het type brandstof of het carrosserietype.

In een bedrijfsauto kan je het hele gezin comfortabel vervoeren of zware en grote spullen vervoeren zonder beroep te doen op een transportfirma. In fucntie van je noden neig je misschien eerder naar een 4x4, SUV, stadsauto

Tweedehands elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn in opmars. Ze worden erg gewaardeerd omdat ze ecologischer zijn. Ze zijn ook erg aangenaam om mee te rijden en maken weinig lawaai. Elektrische auto’s zijn dan wel duurder in aankoop, vergeet niet dat ze erg voordelig zijn op vlak van verbruik en weinig onderhoud nodig hebben in vergelijking met andere brandstoftypes. De tweedehands hybride elektrische auto’s op de marktplaats van Gocar zijn ook interessant, want je kan het brandstoftype kiezen met de voordelen van een elektrische auto.

Koop en verkoop snel je auto via Gocar

Gocar positioneert zich als een van de beste online platformen voor de aan- en verkoop van auto’s in België. Je kan online een advertentie publiceren en snel tot 25 foto’s van je auto toevoegen. Particulieren en professionals genieten van heel wat verkeer, met meer dan 100.000 bezoekers per dag. De ideale gelegenheid voor concessiehouders om hun stock aan een breed en gevarieerd publiek te tonen.

Kopers die liever niet naar de andere kant van het land reizen om hun auto te kopen, kunnen zoeken op regio om onmiddellijk de advertenties in de buurt te raadplegen. Zo vind je auto’s te koop in Brussel, voertuigen te koop in Luik, Antwerpen, Henegouwen… De ligging van een garage in de buurt van je geografische positie volgens je automerk kan ook gevonden worden op het platform. Wat je wensen ook zijn op vlak van auto’s in België, Gocar is de marktplaatsreferentie!